Bangkok Spa Oslo


Om denne bedriften

Møllergata 46 0179 Oslo Bydel: Fredensborg 451 86 510

thai massasje oslo bankok spa oslo

Åpningstider:
man.-søn. 10.00 – 22.00
Godtar kredittkort:
Nei
Parkering:
Gate
Godtar forsikring:
Nei
Kun etter avtale:
Nei

Spesialiteter

Vi Spesialiserer på Thai Medisinsk Massasje,Thai Yoga Massasje,Thai Oil Massasje,Aroma Terapi,Thai Hot Stone,Fot Massasje,Manikyr og Pedikyr.

Bakgrunn

Etablert år 2013

Denne historien involverer moren min, for jeg begynte å studere tradisjonell thaimassasje nettopp på grunn av henne. Min mor opplevde å bli delvis lam, men etter en lang og intens behandlingperiode med min hjelp er hun nå i stand til å gå igjen. Det var det beste opplevelsen i hele mitt liv!
Det var 2006 da jeg første studerte tradisjonell thaimassasje, thai-fotmassasje og thai-oljemassasje i Chonburi, Thailand. Nylig i år 2013 hadde jeg møjlighet til å studere Thai medisin massasje, gullet mitt er å gi den beste behandlingen til alle mine klienter.
Vi tilbyr forskjellig type behandling, men vårt fokus er for kunder som lider med smerter fra jobb,kroniske sykdom,stress og velvær før helse din.
Jeg håper jeg kan gi alle mine kunder den samme behandling og gode følelser.
Dan Maikaew .

Møt Bedriftseier: Dan Maikaew M.

Vi er en av svært få Massasje sted dvs tilby både mannlige terapeut og kvinnelig terapeut våre terapeut er utdannet fra thai Massasje skole i thailand.
Bangkok Spa Oslo tilbyr en moderne spaopplevelse med thailandsk gjestfrihet. Her får du oppleve den tradisjonelle thaimassasje, i tillegg til en rekke andre behandlinger. Personlig service vektlegges og kundene serveres juice, te og frukt etter behandling.